OPEN DOORS BUW

12 Mai 2015
OPEN DOORS BUW OPEN DOORS BUW

Compania BUW isi deschide portile si te asteapta sa vii sa ii cunosti pe 22 mai, de la ora 10:00, la sediul lor din Timisoara. In cadrul evenimentului vei avea ocazia sa interactionezi cu specialistii de HR si sa afli toate informatiile la care nu ai avut acces pana acum. In plus, poti profita de oportunitatile de angajare pe care le au pentru vorbitorii de limba germana la nivel avansat si poti deveni parte din echipa lor.

Pentru a participa la evenimentul celor de la BUW, compania germana de outsourcing care ofera solutii de customer relationship in domeniul telecomunicațiilor, efortul tau este minim. Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii pe http://buzzjob.ro/open-doors-buw si sa fii prezent. Nu uita acasa entuziasmul si deschiderea de a afla lucruri noi!

Vei cunoaste o companie internationala, care nu doar ca iti va pune la dispozitie input-uri despre cultura ei organizationala, dar iti va prezenta si oportunitatile de cariera special pregatite pentru tine. Activi pe piata internationala din 1993, BUW a stabilit standardele în industria de outsourcing, oferind servicii de inalta calitate si un mediu de lucru atractiv.

La baza succesului companiei sta o intreaga echipa de profesionisti, iar noi iti oferim sansa de a te numara printre ei!

Inscrie-te pe http://buzzjob.ro/open-doors-buw, vino la OPEN DOORS BUW si da o sansa viitorului tau!

Contact

Universitatea "Tibiscus" din Timişoara
300559 Timişoara, str. Lascăr Catargiu nr. 6

  • Telefon rectorat: 0256.220.689
  • Fax rectorat: 0256.220.690

Conectează-te cu noi