Eugen Răduț

Eugen Răduţ Absolvent al Facultăţii de DesignBazele mele sunt puse la „Tibiscus” si în meseria pe care o am acum, o mare importanta a avut Universitatea „Tibiscus”. Facultatea de Design mi-a dat prilejul sa ma pot forma, sa acumulez cunostinte din design, mi-a pus la dispozitie o infinitate de informatii, mai ales prin biblioteca foarte bine pusa la punct, fapt care, pentru mine, a fost o adevarata „mina de aur”. De fapt, eu am si norocul de a forma partea de carte de fotografie din biblioteca respectiva, am putut sa selectez exact cele mai bune volume si albume. S-ar putea sa fie singura biblioteca din oras care sa aiba asa o bogatie de carte, mai ales pe domeniile de fotografie, arhitectura, design.

Studentii de la Facultatea de Design au noroc ca profesorii de aici sunt de o valoare deosebita. Sunt norocosi ca îl au pe dl. decan Adrian Marian, care s-a luptat foarte mult pentru a pune bazele acestei facultati si care de la început a fost pe baricade si înca mai este... Cadrele de la toate sectiile de design sunt cadre super-competente si studentii chiar au ce învata de la ele.
Actualii studenti si viitorii absolventi sa se uite bine în jur si sa puna mâna sa munceasca foarte foarte mult. Poate exista si exceptii, dar eu pot sa spun ca am ajuns în mare parte sa-mi îndeplinesc visul muncind extraordinar de mult. Secretul sta în fiecare dintre noi. Iar în viitor nu va mai merge decât prin super-multa munca si putin mai multa modestie decât majoritatea o au.

Eugen Radut, Artist Fotograf

Contact

Universitatea "Tibiscus" din Timişoara
300559 Timişoara, str. Lascăr Catargiu nr. 6

  • Telefon rectorat: 0256.220.689
  • Fax rectorat: 0256.220.690

Conectează-te cu noi