Centrul de Psihologia Sportului Tibiscus

Deschiderea centrului Centrul de Psihologia Sportului Tibiscus

Avem bucuria să vă invităm cu entuziasm la evenimentul nostru special de deschidere a Centrului de Psihologie al Sportului Tibiscus, care va avea loc în incinta Universității Tibiscus Timișoara în data de 4 aprilie 2024.

Centrul de Psihologie al Sportului este o inițiativă care marchează un pas important în dezvoltarea și promovarea unei abordări integrate a performanței sportive. Prin colaborarea între specialiștii în psihologie și cei din domeniul sportiv, ne propunem să oferim suportul necesar sportivilor pentru a-și atinge potențialul maxim și pentru a depăși obstacolele mentale care pot să apară pe parcursul antrenamentelor și competițiilor.

Programul evenimentului de deschidere include prezentări ale echipei noastre de experți, discuții interactive despre importanța psihologiei în sport și modalități practice de aplicare a acestor principii în antrenamente și competiții. De asemenea, veți avea ocazia să aflați mai multe despre serviciile noastre, precum și să discutați direct cu specialiștii noștri.

Vă invităm să vă alăturați nouă în această zi specială, să împărtășiți idei și să contribuiți la crearea unei comunități sportive mai puternice și mai bine pregătite mental.

Vă așteptăm cu nerăbdare să împărtășim această experiență cu dumneavoastră și să marcăm împreună începutul unei noi etape în dezvoltarea sportului și a performanței psihologice.