Conferința XGEN 2024 in perioada 20 – 24 mai 2024

Dragă comunitate XGEN,

Avem plăcerea să anunțăm că cea de-a 7-a ediție anuală a conferinței XGEN va avea loc în perioada 20 – 24 mai 2024, continuând tradiția începută în luna inaugurală a acestui eveniment semnificativ.

Găzduită de Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca și Fundația Universitas, conferința va uni studenți, cercetători și educatori pentru a colabora și a-și împărtăși inovațiile în cercetare și dezvoltare tehnologică.

Acest eveniment va include prezentări și discuții în cadrul secțiunilor R&D, TALKS și HACKS, oferind o platformă pentru schimbul de idei și inspirarea următoarelor generații.

În plus, lucrările câștigătoare prezentate la conferință vor fi publicate în revistele OPACJ, asigurându-se că descoperirile și inovațiile tale vor avea un impact de durată în comunitatea academică și nu numai.

Vă invităm să vă alăturați comunității XGEN în acest eveniment special care celebrează istoria și viitorul tehnologiei și educației.

Vă rugăm să marcați aceste date în calendarul dvs. și să rămâneți pe fază pentru mai multe detalii și deschiderea înscrierilor.

Pentru mai multe informații, vizitați www.xgen.ro și contactați-ne cu orice întrebări.

Vă mulțumim și așteptăm cu nerăbdare să vă urăm bun venit la XGEN 2024!

Salutări,

Echipa XGEN