Gala LSRS 2024 – Premiul ”Studentul Român Erasmus + al Anului”

Dragi colegi,

În data de 26 aprilie 2024, Liga Studenților Români din Străinătate premiază la București tinerii români ale căror rezultate academice și extra-curriculare au atins nivelul de excelență pe plan internațional,  în cadrul celei de-a-15-a ediții a Galei Studenților Români din Străinătate – ”Pași peste granițe”.

Premiile Ligii Studenților Români în Străinătate pentru excelență academică includ în categoria Premii Speciale și Premiul ”Studentul Român Erasmus+ al Anului”, adresat participanților la mobilități studențești de studiu Erasmus+ realizate în anul universitar 2022-2023. AN este partener în cadrul evenimentului.

Detalii despre eveniment găsiți pe site-ul web https://lsrs.ro/gala-lsrs-2024/.

Vă încurajăm să promovați evenimentul și Premiul ”Studentul Român Erasmus+ al Anului” în rândul studenților din universitatea dumneavoastră. Puteți utiliza poza atașată și modelul de mesaj postat pe pagina Facebook Erasmus+ RO:

Înscrie-te pentru premiul „Studentul Român ERASMUS+ al Anului” !

Până pe 1 martie 2024 te poți înscrie la cea de-a 15-a ediție a Galei Studenților Români din Străinătate, eveniment care recompensează excelența academică ce cuprinde performanța în mediul universitar, dar și implicarea și impactul în societate, în rândul studenților români de pretutindeni.

Pentru înscriere accesează acest link !

Mai multe detalii: https://www.erasmusplus.ro/stire/vrs/IDstire/1164